همه چیز در رابطه با اکستنشن مو

افزایش طول و حجم مو با استفاده از موی طبیعی یا مصنوعی را اکستنشن مو می گویند. روش های مختلفی برای اکستنشن مو وجود دارد که در این بخش به معرفی آن می پردازیم.

اکستنشن مو به عنوان

شینیون و زیبایی مو بکار می رود.

  1. اکستنشن مو چیست؟

  2. انواع روش های انجام اکستنشن مو

  3. آموزش نصب انواع اکستنشن مو

  4. مراقبت از موهای اکستنشن شده

  5. مزایای موهای اکستنشن شده

  6. معایب موهای اکستنشن شده

  7. بهترین روش اکستنشن مو

اکستنشن مو چیست؟

اکستنشن مو به وصل کردن موهای مصنوعی به موهای طبیعی گفته می شود. با استفاده از این روش می شود موهای مصنوعی بلند، رنگی و حالت دار را به مدت طولانی، به موهای طبیعی بدون دیده شدن نصب کرد. اگر موهای کم حجم و کوتاهی دارید و بنا به دلایلی نمی توانید موهای خود را رنگ کنید، این مقاله را تا آخر مطالعه کنید.

  • موهای مورد استفاده شده برای اکستنشن مو

برای اکستنشن مو از 2 نوع مو موی مصنوعی و موی طبیعی استفاده می شود. موهای مورد استفاده برای اکستنشن مو را می توانید از فروشگاه های لوازم آرایشی تهیه کنید. مو‌یی که برای اکستنشن انتخاب می کنید، بهتر است شبیه موهای خودتان باشد.

  • موهای مصنوعی: این نوع موی مورد استفاده در اکستنشن مو، از کراتین و پلاستیک تشکیل شده و شبیه موهای طبیعی می باشند. این نوع مو متأسفانه به علت پلاستیک بودن، براق و درخشان هستند.
  • موهای طبیعی: این نوع موها کیفیت بالاتری دارند. موهای طبیعی مورد استفاده برای اکستنشن مو، برزیلی، هندی و مایایی بالاترین کیفیت را دارند. این نوع موها قابلیت صاف، فر و رنگ کردن را دارند.

اکستنشن مو

انواع روش های انجام اکستنشن مو

انجام اکستنشن مو با دو روش کلی از نظر درجه حرارت انجام می شود. روش سرد و روش گرم.

اکستنشن سرد: این روش اکستنشن مو بدون استفاده از دستگاه های حرارتی انجام می شود. در این نوع اکستنشن، چسب گیاهی کراتین و حلقه های فی مورد استفاده قرار می گیرد. استفاده از حلقه های فی برای موهای حجیم و ضخیم مناسب تر است. اکستنشن سرد را می شود با استفاده از کلیپس، دوخت مو، اکستنشن بافت، اکستنشن ریسه‌ای و اکستنشن با رینگ انجام داد.

اکستنشن گرم: اکستنشن گرم با استفاده از دستگاه های حرارتی انجام می شود. در این روش اکستنشن مو با استفاده از چسب و لیزر انجام می شود. استفاده از چسب های رولی و دورو، جدترین روش اکستنشن مو است.

به منظور انجام اکستنشن مو از لوازم متعددی استفاده می شود که در ادامه ذکر شده است:

اکستنشن با چسب کراتین: در این روش از چسب برای اضافه کردن مو استفاده می کنند، قسمتی از موها را جدا کرده و با چسب موهای مصنوعی یا طبیعی را به مو های سر متصل می کنند. استفاده از این روش آسیب کمتری به مو وارد می کند و مناسب موهای کم پشت، قسمت جلوی سر و . می باشد. امروزه برای اتصال چسب کراتین به موی سر از دستگاه لیزری استفاده می کنند که این دستگاه حرارت را متناسب با موی سر تنظیم می کند.

اکستنشن با رینگ: در این روش موهای مصنوعی یا طبیعی توسط رینگ فی به موهای سر متصل می شود. دسته ای از موها انتخاب شده و یک رینگ شیار دار داخل موها قرار داده سپس توسط غلاب شاخه موی مصنوعی را داخل رینگ قرار داده و با انبر محکم کرده، این روش در سر بعضی افراد ایجاد حساسیت نموده و زمانی که

شینیون می شود اتصال اکستنشن ها قابل مشاهده است و ظرافت لازم را ندارد.

اکستنشن با بافت: در این روش موهای مصنوعی با موهای سر بافته می شود و مدت زمان ماندگاری آن کم می باشد.

ترکیب رنگ مو مختلفی برای اکستنشن مو وجود دارد.

اکستنشن با گیره: در این روش سر موهای مصنوعی گیره ی مخصوص نصب شده و آن را لابه لای موهای سر نصب نموده و مدت زمان ماندگاری این روش برای یک شب یا چند ساعت می باشد.

اکستنشن با دوخت: در قسمتی که موها نصب می شود یک بافت افقی در سر ایجاد کرده و موهای مصنوعی  به بافت روی سر دوخته می شود. این نوع اکستنشن به موها اجازه حرکت آزادنه می دهد.

آموزش نصب انواع اکستنشن مو

پس از مطالعه این مقاله می توانید به راحتی در منزل اکستنشن مو را انجام دهید. در این بخش از مقاله شما را با روش های انجام مرحله به مرحله اکستنشن مو آشنا می کنیم.

اکستنشن کلیپسی

این نوع اکستنشن، نصب و برداشت بسیار راحتی دارد. می توانید هنگام شرکت در مهمانی ها به راحتی و با صرف مدت زمان کم، خودتان این اکستنشن را انجام دهید. لازم به ذکر است قبل از خواب می بایست این نوع اکستنشن را از موهای خود جدا کنید.

ابتدا یک لایه از موهای خود را روی گردن آزاد بگذارید و بقیه ی موهای خود را دم اسبی ببندید. یک سری مو را به این لایه از موها اکستنشن کنید. دوباره یک لایه ی دیگر از موی دم اسبی شده، جدا و دوباره موهای مصنوعی را به این لایه اکستنشن کنید. برای نصب راحت اکستنشن، قسمت ریشه ی مو را با شانه پوش دهید. پوش دادن موها، برای جلوگیری از لیز خوردن، نصب راحت و پوشش کلیپس ها مفید است.

کلیپس ها باید به ریشه ی موها چسبیده شوند. لازم به ذکر است، موها برای جلوگیری از کوتاه و بلند بودن، می بایست با فاصله های مساوی نصب شوند. می توانید پس از نصب کامل، بلندی موها را تنظیم کنید. پس از پایان نصب، موها را با برس نرم شانه کنید.

اکستنشن حرارتی

در این نوع اکستنشن مو، به یک سر موهای مصنوعی یا طبیعی، چسب کراتین زده می شود. این نوع اکستنشن با استفاده از دستگاه های حرارتی انجام می شود. این نوع اکستنشن ماندگاری بیشتری دارد. انجام این اکستنشن را بهتر است شخص دیگر برای تان انجام دهید.

ابتدا موهای را خوب شسته، خشک و شانه کنید. به وسیله ی تقسیم کننده ها، موها را تقسیم بندی کنید. استفاده از تقسیم کننده ها از سوختن موها جلوگیری می کند. می توانید تقسیم کننده ی مو را خودتان به وسیله مقوا درست کنید. مقوایی که قطرش 6 سانتی متر است را به شکل دایره ببرید. در وسط دایره یک سوراخ 2 میلی متری سوارخ کنید. دسته های مو را از داخل این دایره بیرون کشیده و اکستنشن را انجام دهید.

لایه ی موی روی گردن را جدا کنید. با استفاده از دستگاه های حرارتی مانند اتوی مو، موها را به موی خود اکستنشن کنید. با انگشت خود موها را به موی اصلی خود متصل کنید. لازم به ذکر است موها می بایست گرم باشند. این مرحله را تا آخر ادامه دهید. پس از اتمام کار، موها را با برس نرم شانه کنید.

اکستنشن حرارتی

اکستنشن لیزری

این نوع اکستنشن بهترین روش برای متصل کردن موهای طبیعی یا مصنوعی به موی اصلی است. در این نوع اکستنشن باید دقت داشته باشید حجم موی اصلی و موهای اکستنشنی باید متناسب باشند. فاصله ی موهای اکستنشن شده باید از هم دیگر نیم سانتی متر باشد. یکی از مزیت های دستگاه لیزری نسبت به دستگاه های دیگر، تنظیم درجه حرارت است. آسیب دیدگی موها در این روش بسیار کم است. بهتر است از موی طبیعی برای اکستنشن در این روش استفاده کنید.

پس از شستشوی و خشک کردن، با استفاده از دستگاه حرارتی چسب کراتین را روی موها بچسبانید. موهای اکستنشن شده می بایست به شکل زیکزاک، بین دو لایه مو قرار بگیرند. لبه های موی اکستنشن شده نباید هنگام جمع کردن موها دیده شوند. هنگام برداشت موهای اکستنشن شده با این روش، ابتدا دور موها طلق بپیچید و چسب مو را با پنبه ی آغشته به مواد ریموور پاک کرده و با شانه ریز موهای اکستنشن شده را از موی اصلی جدا کنید.

"این نوع اکستنشن را به علت کیفیت بالایی که دارد می شود در جلوی موها نیز استفاده کرد."

اکستنشن میکرو

این اکستنشن مانند اکستنشن با رینگ است. در این نوع اکستنشن از ابزارهای اکستنشن رینگی استفاده می شود. هنگام انجام اکستنشن با رینگ، مو به وسیله رینگ به موی اصلی اکستنشن شده و به موهای اصلی فشار وارد می کند. موها در این روش آسیب کمتری دیده و ظاهر زیباتری پیدا می کنند.

ابتدا موها را به لایه های کم حجم تقسیم بندی کنید. یک لایه ی کم حجم مو را به وسیله دستگاه، از داخل میکرو عبور دهید. به وسیله انبر مخصوص میکرو را محکم کنید.

مراقبت از موهای اکستنشن شده

بعد از اکستنشن باید نکات مربوط به مراقب و نگهداری موها به خوبی انجام شود تا ماندگاری آن ها بیشتر شود.

از یک برس نرم و مخصوص برای شانه زدن استفاده شود.

همچنین از تاف بر روی موهای اکستنشن شده استفاده نشود.

هنگام شانه کردن موهای اکستنشن شده، موها را آرام از سمت بالا رو به پایین شانه کنید.

موقع خواب، موهای خود را برای جلوگیری از کشیده شدن و گره خوردن، در بالای سر جمع کنید.

برای شستشوی موها از شامپوهایی که فاقد سولفات هستند استفاده کنید. از شامپوهای نرم کننده در ریشه ی موها استفاده نکنید.

از محصولات سیلیی و حالت دهنده موها مانند تافت و . خودداری کنید. این محصولات موهای اکستنشن شده را جدا می کند.

رنگ کردن موهای خود را به آرایشگر بسپارید.

پس از گذشت 6 الی 8 هفته موهای اکستنشن شده را ترمیم کنید.

ریموور اکستنشن مو را به آرایشگری که اکستنشن را انجام داده بسپارید.

مزایای موهای اکستنشن شده

امروزه اکستنشن مو بین خانم ها رواج پیدا کرده است. مزایای این روش زیبایی عبارتند از:

  • استفاده از موهای رنگی برای اشخاصی که قادر به رنگ کردن مو نیستند.
  • پرپشت شدن مو
  • زیبایی موها
  • بلندی مو

اکستنشن مو

معایب موهای اکستنشن شده

موهای اکستنشن شده در کنار مزایایی که دارد دارای معایبی نیز است. قبل از انجام اکستنشن مو به این معایب توجه داشته باشید.

  • صرف هزینه برای اکستنشن، ترمیم و ریموور مو
  • انجام مراقبت های خاص
  • بروز سردرد و میگرن
  • خوابیدن سخت
  • بروز حساسیت
  • ریزش موها

بهترین روش اکستنشن مو

بهترین و ماندگارترین روش اکستنشن مو که امروزه بسیار مورد استفاده قرار می گیرد، اکستنشن با استفاده از دستگاه لیزر است که به سبب آنکه بسیار محو است، در جلو سر نیز می توان از آن بهره مند شد. این دستگاه به گونه ای طراحی شده است که میزان حرارت آن را می توان تعیین نمود که همین امر سبب می گردد تا با استفاده از آن آسیبی به موها وارد نشود. در این دستگاه نیز از چسب کراتینه استفاده می شود.


مشخصات

آخرین جستجو ها